VIDEÓ | Az idők jelei Abaligeten is

2019.07.31

Az elmaradt szúnyogirtás volt az apropója a július 26-i fórumnak, ahol Kemenesi Gábor biológus útmutató előadása segített annak felismerésében milyen sokat tehetünk a környezetünkért. Köszönjük a támogatást! Alább a teljes előadás felvétele.


Megígértük, hogy a helyben bemutatott dokumentumokat elérhetővé tesszük honlapunkon is. Íme:


Az idők jelei

A szúnyogirtással kapcsolatos kérdések rávilágítottak arra, hogy sok más közérdekű téma van még Abaligeten, amelyekkel fontos hogy foglalkozzunk, ha továbbra is azt szeretnénk, hogy kis falunk egy oázis legyen itt Baranyában. Egy élhető, egészséges környezet, ahol jó lakni, jó megpihenni, feltöltődni és ajánlani másoknak.

Abaliget: egy kis oázis
Abaliget: egy kis oázis

Aztán július 26-án érkezett a hír:

Ezért Magyarország köztársasági elnökeként arra biztatom minden honfitársamat, hogy állampolgári jogával élve vegyen részt az idei önkormányzati választáson, melynek időpontját az Alaptörvény előírásaival összhangban 2019. október 13-ára tűzöm ki.

Áder János

Magyarország köztársasági elnöke

Éppen ezért készülve az októberi választásra, elindítunk egy oldalt, ahol a faluközösséget érintő témáknak adunk helyet. Lehetőséget adva - nemcsak - a jelölteknek arra, hogy megismerjék azokat és fórum keretében adjanak választ a felmerülő kérdésekre. A pontos helyszínt és időpontot időben közzétesszük. Addig is szeretettel ajánljuk az alábbi kisfilmet megtekintésre.