Hírek


Március 2-án este békamentés lesz Orfűn (Dollár út környéke, az erdő és a tó közötti terület). A hálós mentésben -amelyet a Duna-Dráva Nemzeti Park munkatársai koordinálnak majd - részt vesznek iskolás gyerekek is szüleik kíséretében. Bár az önkéntesek láthatósági mellényben lesznek, a szervezők kérik, hogy az autósok körültekintően közlekedjenek a...

Az Abaligeti Önkormányzat Szépségnapot szervez február 29-én, csütörtökön 9:30 és 13:00 között az Abaligeti Faluházban. A programot szinesíti az abaligeti iskolások műsora. Részletek a plakáton:

A Szabad Péntek elnevezésű - mindenki számára nyitott - programsorozat keretén belül február 23-án, pénteken 18.30-kor ingyenes filmvetítés lesz az Abaligeti Faluházban az Abaligetért Egyesület szervezésében. A vetítés után kötetlen beszélgetés formájában próbáljuk feldolgozni a látottakat. Mindenkit szeretettel várunk!

Kedves Gyerekek, Szülők, Családtagok, Faluközösség!

Idén 2024. február 9-én 16 órától 20 óráig az iskola tornatermében igyekszünk akkora Farsangi mulatságot rendezni, hogy a télnek eszébe se jusson, még csak visszakukucskálni sem.

A szokásos fergeteges osztályműsorokkal, táncversennyel, tombolával és osztálybüfékkel várjuk a kedves érdeklődőket, és...