Hírek


Abaligeten (!) 2021. október 25-én, hétfőn 17 órakor a Művelődési Házban tájékoztató lesz az RRF-6.2.1 -es pályázatról. A helyszínen lehetőség nyílik szakértőtől kérdezni a pályázattal kapcsolatban. Addig is alább megtalálható az eredeti kiírás és a pályázatot beharangozó cikk. Érdemes előre készülni a kérdésekkel. Jó böngészést!

Abaliget Község Önkormányzata idén is részt vesz a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatban, amelynek célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. november 5.

Hosszú idő után ismét lesz közmeghallgatás Abaligeten, amikor is lehetőség van betekintést nyerni az önkormányzatunk eddigi munkájába, illetve feltenni a közösséget foglalkoztató kérdéseket az illetékeseknek.

Falugondnoki munkakör betöltésére írt ki álláspályázatot Abaliget Község Önkormányzata. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. szeptember 13. A pályázat elbírálásának határideje: 2021. szeptember 15.