Az abaligeti önkormányzat pótolja az elmaradt közvélemény-kutatást

2023.05.12

Megkérdeztük a Chat GPT-t, hogy mi az a közvélemény-kutatás és mikor célszerű elvégezni egy Abaliget méretű faluban?

Válasza logikusnak tűnik. Lehet, hogy van benne igazság:

A közvélemény-kutatás olyan módszer, amely során információkat gyűjtenek és elemeznek a közösség véleményéről egy adott témával kapcsolatban. Ez lehetőséget ad arra, hogy megismerjük az emberek attitűdjét, véleményét és preferenciáit.

Abaliget méretű faluban akkor célszerű közvélemény-kutatást végezni, amikor fontos döntéseket kell hozni a falu fejlesztésével, szolgáltatásainak minőségével vagy más társadalmi kérdésekkel kapcsolatban.

A kutatást célszerű időben elvégezni, mielőtt a döntéshozók támaszkodnak az eredményekre, és legyen elegendő idő a megfelelő intézkedések meghozatalához. A konkrét időpontot érdemes olyan időszakra tervezni, amikor a legtöbb falubeli elérhető és részt tud venni a kutatásban. Ez általában a munkaidőn kívüli órákat, hétvégéket vagy más olyan időpontokat jelentheti, amikor az embereknek több idejük van a részvételre és válaszok megadására.

Jobb később, mint soha

Talán ismét lesznek közmeghallgatások, esetleg nyilvános közgyűlés olyan időben, amikor a dolgozó ember is részt tud venni rajta? Jól hangzik.

Mindenesetre Abaliget Község Önkormányzata Petőfi utcai fekvőrendőr címmel tájékoztatást tett közzé a honlapján és facebook oldalán. Ez határozottan a fejlődés irányába mutat. Csak így tovább! Van mit megbeszélni.


Tisztelt Petőfi utcai Lakosok!

Lakossági kérésre Abaliget Község Önkormányzata a Petőfi utca közlekedésbiztonságának javítása érdekében (közlekedés lassítása és a gyalogosok, kerékpárosok biztonságának javítása) szakértő ajánlása alapján 1 db fekvőrendőr telepítését kezdte meg.

Az elmúlt napokban sok pozitív és sajnos negatív jelzés is érkezett hozzánk a fekvőrendőr kihelyezésével kapcsolatban.

Az utcában lakók véleménye fontos számunkra, mivel ez alapján kerülne a fekvőrendőr végleges kihelyezésre!

Kérjük, hogy a postaládájukba helyezett levél kitöltésével és visszaküldésével segítse a munkánkat.
Beküldési határidő: 2023. május 19. 8.00

Köszönjük a közreműködésüket!