Egy abaligeti szülő levele az iskola dolgozóihoz

2019.09.09

Kedves Abaligeti Tantestület, kedves Iskolai Dolgozók!

Az abaligeti iskola reggel | Fotó: abaliget.ma
Az abaligeti iskola reggel | Fotó: abaliget.ma

Az elmúlt hetek történései, a tanévkezdés és a napokban terjedő hírek után egyre inkább felerősödött bennem az érzés, hogy megköszönjem Önöknek/Nektek, amit most ebben a nehéz és bizonytalan időszakban tesznek/tesztek a gyermekeinkért.

KÖSZÖNÖM, hogy a kisfiam úgy kezdhette el az első osztályt, hogy ebből a bizonytalanságból semmit sem érzett meg. Hogy egy színvonalas falusi iskolába járhat, nem kell naponta ingáznia a városba, csak felpattan a bicikliére és pár perc alatt ott lehet a suliban, így délután több idő maradhat neki a játékra, pihenésre.

KÖSZÖNÖM, hogy mindig mosolygó arcok fogadják és búcsúztatják el a nap végén. Hogy ő is vidáman és boldogan megy be reggelente. Hogy ebben az iskolában mindenki azért dolgozik, hogy ez így is maradjon még nagyon sokáig

KÖSZÖNJÜK, hogy szülőként is bekapcsolódhatunk az iskolai közösségbe, így még inkább érezzük, hogy van hova tartoznunk.

KÖSZÖNJÜK az iskolavezetésnek, hogy van lehetősége a pedagógusoknak minden diákkal egyénileg foglalkozni. Hogy a kislétszámú osztályok működhetnek, ez tényleg a "falusi iskolák csodája"!

Ez mind az Önök érdeme/Ti érdemetek, KÖSZÖNJÜK, hogy ilyen szuper csapat az abaligeti tantestület, nagy megnyugvást jelent ez nekünk, hogy számíthatunk Önökre/Rátok és kitűnő körülmények között tudhatom a gyermekemet!

Reménykedem, hogy ha nem is tud ez a levél most mást adni Önöknek/Nektek, de talán egy kis megerősítés lehet, hogy emberileg és szakmailag a legeslegjobbak (vagytok)!

Hajrá Abaliget!