Már kapható a boltokban Agócs Írisz új foglalkoztatókönyve

2020.07.21

A márciusban kezdődő karanténidőszak nehézségeit enyhítette Agócs Írisz közösségi oldalán napról napra megjelenő rajzos kihívások. Most pedig már könyv formájában is elérhető az illusztrátor Rajzolj egy krumplit! című foglalkoztatókönyve.

Rajzolj egy fáradt krumplit! Egy könyvet, amiben efféle mondatok vannak, csak szeretni lehet. Ez pedig pont egy ilyen könyv! Ráadásul krumplit rajzolni mindenki tud - ellentétben a Rendes Körrel, amit csak viszonylag kevesen. De nyugalom: ezeken az oldalakon Rendes Körökről szó sem esik! Arról viszont annál inkább, hogy egy (fáradt, jókedvű, gömbölyű, esetleg hosszúkás) krumpliból bármi lehet: medve, mókus, lajhár, csiga vagy akár még krokodil is! Tényleg bármi! És mindehhez csak néhány vonalra van szükség - na meg Agócs Írisz jókedvére és kifogyhatatlan ötleteire. Úgyhogy szerintem mindenki bátran ragadjon papírt meg ceruzát, és a szerző segítségével próbálja ki: egy krumpliból hogyan lehet valóban: BÁRMI. És higgyék el nekem: aki így tesz, az egészen biztosan rájön egy nagyon fontos dologra (amit e könyv írója és rajzolója már régen tud): hogy SOKKAL KEREKEBB A VILÁG, HA KRUMPLI ALAKÚ!

Dániel András

Köszönjük, hogy mosolyt csaltál az arcunkra és segítettél játékosan fejleszteni gyermekeink rajzkészségét! Nem csak Abaligeten...

#ezisabaliget


Forrás: artistalabor.hu