Márciustól új falugondnok teljesít szolgálatot Abaligeten

2021.03.10

Márciustól Jóni-Nagy Katalin Anna személyében, új falugondnok teljesít szolgálatot Abaligeten.

Tisztelt Lakosság!

Jóni-Nagy Katalin Anna tölti be 2021. március 8-tól falugondnoki munkakört a településünkön.

Ezúton szeretném önöket tájékoztatni, hogy Abaligeten a falugondnoki szolgáltatás, a járványügyi jogszabályok szigorú betartásával továbbra is folyamatosan üzemel.

A szolgáltatás feladatköre az előírt szakmai program szerint változatlan:

  1. Közreműködés a házi segítségnyújtásban
  2. Egészségügyi ellátáshoz való hozzájutás biztosítása
  3. Közreműködés az egyéb alapszolgáltatásokhoz való hozzáférésben
  4. Óvodáskorú, iskoláskorú gyermekek szállítása
  5. Egyéb lakossági szolgáltatások biztosításában való közreműködés

A szolgáltatás igénybevételére jogosultak köre: a településen életvitelszerűen tartózkodó lakosság, amely szociális körülményei, ezen belül kora, egészségi állapota és egyéb aktuális élethelyzete alapján alkalmilag vagy tartósan jogosulttá válik a falugondnoki szolgáltatás igénybevételére.

Szükség esetén forduljanak bizalommal Jóni-Nagy Katalin Anna falugondnokhoz az abaliget.falugondnok@gmail.com email címen, vagy a 06-30/465-44-41 telefonszámon.

Kata bemutatkozását az alábbiakban olvashatják.

Tisztelettel:
Ivády Gábor

Jóni-Nagy Katalin Anna | Fotó: abaliget.hu
Jóni-Nagy Katalin Anna | Fotó: abaliget.hu

Kedves Abaligeti Lakosság!

Bár 5 éves korom óta élek Abaligeten, aki nem ismerne, annak szeretnék pár szóban bemutatkozni. 1994 nyarán költöztünk a faluba, óvodába majd általános iskolába is itt jártam, később 8 osztályos gimnáziumban folytattam tanulmányaim majd főiskolai diplomát szereztem a PTE Egészségtudományi karán.

2013-ban Angliába költöztem, ahol megismertem férjemet és családot alapítottunk, majd 2020 januárjában a hazaköltözés mellett döntöttünk. Kisebbik lányom Léna, jelenleg Orfűn van bölcsibe még nagyobbik, Hanna, az abaligeti óvodába jár.

Ezért is külön öröm számomra, hogy tevékenyen részt vehetek a falu életében. Hamarosan személyesen is felkeresem a falugondnoki szolgálat elsődleges ellátási körébe tartozó abaligeti lakosokat.

Üdvözlettel:

Jóni-Nagy Katalin Anna