Milyen programokon, eseményeken vennénk szívesen részt? - Kérdőív kitöltési lehetőség online formában is!

2021.01.26

Bizonyára sokan találkoztak Abaligeten a postaládájukban Géczy Dorottya - a község új kulturális referensének - bemutatkozó levelével, és az ahhoz mellékelt kérdőívvel. Jó hír, hogy a kérdőív online formában is elérhető, kitölthető itt.

Fontos, hogy minden olyan programot, eseményt írjunk be, amelyen szívesen részt vettünk korábban és részt vennénk most is. Illetve lehetőségünk van a javaslatainkat is beküldeni. Éljünk a lehetőséggel, hiszen közös érdekünk, hogy olyan programok legyenek Abaligeten, amelyeket a többség szívesen látna. Beküldési határidő: 2021. február 5.

Köszönjük a kezdeményezést!


A bemutatkozó levél:

Géczy Dorottya kulturális referens
Géczy Dorottya kulturális referens

Géczy Dorottya vagyok, a község új kulturális referense. 2020. október 3-án költöztünk férjemmel Abaligetre. Lenyűgözött bennünket a falu és környezetének bája, már most igazi otthonunknak érezzük e helyet. Mindig is motivált, hogy az emberekért dolgozhassak, valamilyen formában hozzájárulva az ő életükhöz, jóllétükhöz.

Az elmúlt időszak a járvány következtében a különböző program- és eseményszervezés szempontjából nagyon kedvezőtlenül alakult. Reméljük, mihamarabb minden visszatér a régi kerékvágásba, és végre találkozhatunk! Ennek apropójából kérjük, hogy a mellékelt kérdőív kitöltésével legyen kedves hozzájárulni az Abaligeti Önkormányzat munkájához, melynek célja az abaligeti programokkal és eseményekkel kapcsolatos igényfelmérés. A kérdőív teljesen anonim, nevet nem kell feltüntetni rajta. A kérdőívet az Önkormányzat postaládájába legyen kedves visszajuttatni (vagy online kitölteni!) 2021. február 5-ig. Segítségét előre is nagyon köszönjük!

Tisztelettel:
Géczy Dorottya

Forrás: Abaliget Község Önkormányzata
Fotó: Géczy Dorottya