Október 1-től új falugondnok kezdte meg szolgálatát Abaligeten

2021.10.06

Október 1-től Horváth Lili személyében, új falugondnok kezdte meg szolgálatát Abaligeten. A szolgáltatás feladatköre az előírt szakmai program szerint változatlan, melyek az alábbiak: 

  • közreműködés a házi segítségnyújtásban,
  • egészségügyi ellátáshoz való hozzájutás biztosítása,
  • közreműködés az egyéb alapszolgáltatásokhoz való hozzáférésben,
  • óvodáskorú, iskoláskorú gyermekek szállítása,
  • egyéb lakossági szolgáltatások biztosításában való közreműködés.
Horváth Lili falugondnok | Kép forrása: Abaliget Önkormányzata
Horváth Lili falugondnok | Kép forrása: Abaliget Önkormányzata

A szolgáltatás igénybevételére jogosultak köre: a településen életvitelszerűen tartózkodó lakosság, amely szociális körülményei, ezen belül kora, egészségi állapota és egyéb aktuális élethelyzete alapján alkalmilag vagy tartósan jogosulttá válik a falugondnoki szolgáltatás igénybevételére.

Szükség esetén forduljanak bizalommal Horváth Lili falugondnokhoz az abaliget.falugondnok@gmail.com email címen, vagy a 06-30/465-44-41 telefonszámon.

Az új falugondnok bemutatkozása

Kedves Abaligeti Lakosság!

A közelmúltban költöztem a páromhoz, Gál Gergelyhez Abaligetre, jelenleg Okorvölgyön élünk. Régóta szerettem volna a közösség értékes és hasznos tagja lenni.

Diplomámat a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusán szereztem, mint óvodapedagógus, ebből kifolyólag szociális érzékenységem miatt könnyen alakítok ki kapcsolatot.

Környezetem pozitív, empatikus és türelmes embernek ismer. Bár a munkaidőm kötött, rugalmasan kezelem a megoldásra váró feladatokat.

Keressenek bizalommal, igyekszem a falugondnoki szakmai program és lehetőségeim szerint segíteni Önöknek!

Üdvözlettel:

Horváth Lili