Tájékoztató az Abaligeti Önkormányzat téli támogatásairól (2021)

2021.12.09

Idén télen is anyagi támogatásban részesíti az időseket és a gyermekeket az Abaligeti Önkormányzat. Részletek a cikkben.

Tájékoztató a 70 év felettiek támogatásáról

Abaliget Község Önkormányzata 10.000,-Ft támogatásban részesíti az abaligeti lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező és életvitelszerűen Abaligeten tartózkodó 70 év feletti személyeket. A járványhelyzetre tekintettel a támogatást elsősorban bankszámlára történő utalással szeretnénk megoldani. Ezért kérjük, aki nem zárkózik el ettől a megoldástól, adja meg számlaszámát 2021. december 16-ig, amit az alábbiak szerint tehet meg:

  • név, lakcím és számlaszám adatok elküldése az onkormanyzat@abaliget.hu e-mail címre, vagy papír alapon, borítékban az önkormányzat postaládájába helyezve.

Akik nem tudnak, vagy nem kívánnak élni fenti lehetőséggel, részükre készpénzben kerül kifizetésre a támogatás, előreláthatólag 2021. december 20-tól az önkormányzati hivatalban (Abaliget, Kossuth u. 87.)

Kérem jelezze amennyiben a támogatás hivatalban történő átvétele nehézséget okoz Önnek
(telefon: 72/598-001/101)

Abaliget, 2021. december 9.

Tisztelettel:
Ivády Gábor polgármester


Tájékoztató a téli gyermekjóléti támogatásról

Abaliget Község Önkormányzata téli gyermekjóléti támogatásban részesíti a településen lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező és életvitelszerűen Abaligeten tartózkodó 0-18 éves korú gyermekeket. A támogatás összege 10.000,-Ft gyermekenként.

A járványhelyzetre tekintettel a támogatást elsősorban bankszámlára történő utalással szeretnénk megoldani. Ezért kérjük, aki nem zárkózik el ettől a megoldástól, adja meg számlaszámát, amit az alábbiak szerint tehet meg:

  • név, lakcím és számlaszám adatok elküldése az onkormanyzat@abaliget.hu e-mail címre, vagy papír alapon az önkormányzat postaládájába helyezésével 2021. december 16-ig.

Akik nem tudnak, vagy nem kívánnak élni fenti lehetőséggel, részükre készpénzben kerül kifizetésre a támogatás, előreláthatólag 2021. december 20-tól az önkormányzati hivatalban (Abaliget, Kossuth u. 87.).

Abaliget, 2021. december 9.

Tisztelettel:
Ivády Gábor polgármester