Út az iskolába | Eredményesen zárult az egyedülálló közösségi összefogás

2020.09.03

Az éves buszköltség 112%-át sikerült elérni az egyedülálló közösségi összefogással.

Sikerült! Veletek EGYÜTT sikerült! 112% teljesítve az #utaziskolaba adománygyűjtési kampányunkból.

Indulhat a busz 22 gyerekkel a fedélzetén! (Hogy el tudjátok képzelni ez igazából két buszt jelent egy 17 főset és egy kisebbet, amelyek két külön útvonalon érkeznek a sulihoz.)

Kezdődhet a 2020/21-es tanév is Abaligeten. Ezt Nektek köszönhetjük!

Volt egy kép, egy cél és hozzá egy kis közösség, egy maroknyi csapat, akik mertek nagyot álmodni és ezt a képet meg is merték osztani Veletek, hogy együtt már ne csak álmodjuk, meg is valósítsuk azt, hogy senkit ne hagyjunk hátra és szeptember 1.-vel teljes létszámmal indulhasson a tanév.

Ez a kis csapat tudta, és egyetértett abban, hogy ezért a célért érdemes összefogni. Az elején nem tudtuk, hogyan, merre és miként kell elindulni az #utaziskolaba végső állomásához, az iskola kapujába érkező buszhoz.

Június végén egyet tudtunk, valahogy sikerülni fog, de álmunkban se gondoltuk volna, hogy ezeket a sorokat, hogy "Sikerült!" már a nyári szünet végén online papírra vethetjük Nektek.

Köszönjük azoknak az első adományozóinknak, akiknek még csak ködös képekben tudtuk átadni álmunkat, és mégis értettek minket és azonnal segítettek.

Köszönjük Dalmának, aki a maroknyi csapatnak hitet adott, hogy de igen, képesek vagyunk 2 hét leforgása alatt Futónagyköveteket toborozni és Velük megsokszorozni erőinket.

Futónagyköveteink hihetetlen energiáját és lelkesedését csak erősítette a kampány mellé álló rengeteg segítő, nyomda, grafikus, kalligráfus, és még sokan mások.

És most jöjjenek a pontos számok: a kampány költségeinek levonása után 6.719.580,-Ft-al sikeresen zárhatjuk az #utaziskolaba kezdeményezést, melyet 1.000.000,-Ft önerővel indítottunk és beleszámítottuk a kedves felajánlásokat is, amelyeket évközbeni rendszeres utalásokkal kap meg az alapítvány.

"A közösség olyan emberek csoportja, akik egyetértenek abban, hogy közösen fognak növekedni." (Simon Sinek)

Ha továbbra is támogatni szeretnéd alapítványunkat, szemünk előtt újabb cél kezd körvonalazódni, az iskolaudvaron egy ingergazdag szabadtéri környezet kialakítása a tanórán kívüli idő eltöltésére, no de erről pontosabbat majd később.